Needak Rebounder Sweden Official
Needak Rebounders - Made in USA, Lowest Price Guaranteed
Home > Needak Rebounder

Needak Rebounder

Det finns många rebounders tillgängliga på marknaden idag - allt varierande i kvalitet och vad de erbjuder. Needak Rebounder är den enda rebounder som tillverkas i USA och levereras till kunder direkt från tillverkarens plats. Needak Rebounders är till skillnad från rebounders som finns hos Walmart eller lokala gymaffärer. Needak Rebounders är slitstarka och robusta minilastmpoliner som är speciellt konstruerade för säker och långsiktig återhämtning.

Vad gör Needak Rebounder så speciell?
Needak rebounder är en tung träningsutrustning. Till skillnad från billigare märken tillverkas Needak rebounders med högsta kvalitet metall och material. Som Needak Rebounders görs lokalt i Amerika, säkerställer den höga kvalitetskontrollen som styr varje produktionsstadium att varje komponent av rebounder är tillverkad med överlägsen utförande och kvalitet.

Anatomi av en Needak Rebounder:
Det finns många aspekter som kombinerar för att göra Needak till en unik och högkvalitativ rebounder. Låt oss ta en närmare titt på dessa olika komponenter och delar av Needak Rebounder:
Stora delar av en Needak Rebounder:

1) Hoppmatta
Hoppmatta är en av de viktigaste delarna av en rebounder. Hoppmatta är kontaktpunkten när en person återhämtar sig och så måste den vara av högsta kvalitet för att säkerställa säkerhet och livslängd. Needak rebounder hoppmattan är gjord av ett specialmaterial kallat Permatron. Permatron är ett industriellt polypropylentyg som är speciellt tillverkat för rebounders och trampoliner.

Vad är några egenskaper hos Permatron Jump Mat?
~ Permatron sträcker sig inte för att ge en fast och stabil landningsyta.
~ Även om den inte sträcker sig, är Permatron mycket flexibel och denna flexibilitet ger Needak hoppmattan sin unika smidig yta för landning och dämpning av leder.
~ Permatron är ett väderbeständigt väv som håller sig bra mot fukt, nederbörd och solljus. Permatron är 90% UV-resistent och har hög draghållfasthet vilket gör det till ett tyg som inte bryts ner lätt.

2) Springs
Det finns två typer av Needak Springs - Soft Bounce Springs för Soft Bounce Rebounders och Hard Bounce Springs för Hard Bounce Rebounder:

Soft Bounce Springs
Needak Soft Bounce Springs är unika, en-of-a-kind fjädrar som är gjorda av högkolad stålmusiktråd. Musiktråd, även känd som "pianotråd" eller "fjäderstål", är en extremt stark och fjädrande tråd som är gjord för att motstå hög motstånd och spänning. Soft Bounce Springs är 4¼ tum långa fatformade fjädrar som avsmalnar från mitten till utsidan. Det är den här tunnformade konstruktionen som gör att Soft Bounce Spring kan absorbera upp till 85% av landningsverkningarna från varje studs.

Hard Bounce Springs
Hard Bounce Springs har en något annorlunda form jämfört med Soft Bounce Springs. Den mindre avsmalnande designen av Hard Bounce Springs gör den styvare våren och absorberar bara 35% av studsen för att ge en stramare studsande yta. Den hårda studsfjädern skapades för att tillgodose enskilda personer som väger över 300 pund och för idrottare som vill ha en mer krävande studsytan.

3) Rebounder Frame
Needak Rebounder-ramen är en rund ram med 40 tums diameter som är tillverkad av stål av hög kvalitet och 100% blyfritt. Den runda konstruktionen av rebounderramen säkerställer att trycket från rebounding är jämnt fördelat i hela reboundern. Det innebär att när du återvänder, kommer samma mängd kraft som appliceras på mattan, fjädrar och ram framför dig, appliceras bakom dig och på vardera sidan av dig.

4) Legs
Alla Needak Rebounders (non folding och folding) har sex 8½ tum långa rörformiga ben som viks in för enkel lagring. Benen är gjorda av metall med gummitips i ändarna för att ge grepp mot golvet.

5) Gångjärn
Needak Folding Rebounders har robusta stål gångjärn fastsatt på rebounder ram som tillåter enheten att vikas / veckas ut. Needak-vikningsenheter är lika stabila som deras icke-vikande motsvarigheter.
Denna webbplats ägs och drivs av en auktoriserad återförsäljare av Needak® rebounders. Needak® Manufacturing delar ingen ägarandel på den här webbplatsen och har inget ansvar eller kontroll över innehåll, åsikter eller vårdgivningsråd eller eventuella finansiella eller personuppgifter som samlats in via denna webbplats. Needak® är ett registrerat varumärke för Needak® Manufacturing, LLC O'Neill, NE USA.
Copyright © 2023 Needak Sverige. All rights reserved. Made in USA Mini-Trampoline Rebounder Sale
Needak Sverige is an Official Needak® Rebounder Store