Needak Rebounder Sweden Official
Needak Rebounders - Made in USA, Lowest Price Guaranteed
Home > Rebounder Köpguide & Jämförelse Diagram

Rebounder Köpguide & Jämförelse Diagram

En gemensam hinder som varje enskild person som söker en rebounder för första gången går igenom, bestämmer vilket rebounder-varumärke de ska köpa. Med så många webbplatser som tillkännager deras är den bästa rebounderen var vårt mål att sammanställa en jämförelse baserad på vad du, slutanvändaren hade att säga och erbjuda våra kunder en opartisk sammanfattning av den informationen. Vi har gått igenom varje kundrecension som vi kunde hitta, av alla tillgängliga rebounder och pollade resultaten för alla större rebounder varumärken.

Köpguide Sektioner:
Det grundläggande

Here we introduce you to the competitors with information we have calculated to the best of our ability from customer reviews and sales across the internet. Use this as an entry point and proceed downward.

  Marknadsandel
Uppskatta
Tillverkningsland Rebounder Pris Anspråk på
berömmelse
Needak 30-40% USA $530 AUD Hög kvalitet
Rebounders
Urban Rebounder 20-30% China $160 AUD Återlämnande av videor
and Routines
Al Carter's ReboundAir 10-15% China $360 US Sponsras av
Al Carter
Bellicon 5-10% Germany $900 AUD Bungee rep
Ersätter Springs
JumpSport 1-10% Unknown $619 US Världens säkraste
Trampolines
Cellercise/Cellerciser 1-10% Unknown $325 US Sponsras av
Dave Hall
Local Store/Other Brands 1-10% China/Korea/Taiwan $60 US Lokala och
Billig!

#1:Pris

Om priset är det enda problemet är det en klar vinnare att gå till din lokala sportbutik. Du får din rebounder samma dag och du spenderar mindre pengar än på de högre prissatta. Nackdelen med detta är risken att köpa något som kanske inte är säkert eller trevligt att använda, vilket gör din lilla investering till ett potentiellt avfall. Från de många kundrecensioner som vi har läst på de dyrare reboundersna, så har de flesta konsumenter som beklagade att köpa ett billigare varumärke först.

På den andra änden av skalan är den tyska tillverkaren Bellicon som erbjuder en icke-vikande bungee sträng rebounder för en heftig $ 700. Härefter kommer JumpSport med en mängd olika modeller. Deras högsta slutmodell är den enda som kommer nära de andra med avseende på måttstorlek och kvalitet, och i linje med den andra repmotivet är uppe på $ 620. I mellanklassen har du Needak, ReboundAIR och Cellerciser, där ReboundAIR är ungefär $ 50 billigare än de andra två. Baserat på våra marknadsandelar uppskattningar, de flesta kunder som vill ha en billig rebounder välja Urban Rebounder eller billigare modell av JumpSport, och resten går för en Needak.

#2:Rykte

När vi valde en rad neutrala tredjepartsrecensionswebbplatser som Amazon, Ebay och Google, fann vi Needak att konsekvent få ett godkännande av 97-100% av kunderna. De negativa recensionerna vi hittade föreföll vara på grund av kund frustration på grund av brist på erfarenhet av rebounders i allmänhet. Bellicon-kunderna åtnjöt också sin återuppbyggnad, komplimangerar den tysta och mjuka studsen av bungee spring systemet.

ReboundAIR kommer i nästa, med de flesta kunder njuter av studsen och återhämtar sig över det i allmänhet. Klagomål som omger enheten varierade från dåligt utförande till priset till en studsa som var för svårt, med den mest polariserade handlar om deras dåliga kundservice.

Cellerciser binder ReboundAIR, med de flesta kunder som lovar sin studsa. Men vi fann det svårt att hitta många pålitliga recensioner för att betygsätta denna rebounder.

JumpSport rebounders kommer i nästa med mestadels bra recensioner, även om det är billigare modeller. De dåliga påpekade konsekvent på för liten en hoppa yta, en styv studs, mattan bryts för tidigt eller ledningarna behöver bytas ut efter några månader. Det verkar också att JumpSport sprider sina ansträngningar över olika typer av trampoliner medan de andra märkena bara gör fitness-rebounders. Vi kunde inte hitta tillräckliga recensioner för deras $ 620 modell som är den enda modellen de har med en matta storlek som liknar de andra.

Urban Rebounder kommer i sjätte med mycket polariserade recensioner - kunder antingen hatade det eller älskade det, med de flesta förespråkare av det prisa det låga priset. De flesta klagomål omringade sin dåliga byggkvalitet, med många kunder som klagade över olika saker som hade fel med det ur lådan eller bröt efter viss användning. Exempel på dessa var lösa fjädrar / skruvar, riven tyg och farliga mekanismer.

Sentimentet kring lokala butiker köpt var överväldigande negativt. De flesta kunder klagade över rebounderna bryter med allvarlig användning och mest ångrade sin investering.

Sammantaget kunde känslan tyder på att Needak och Bellicon gjorde de bästa reboundersna medan Urban Rebounder var en bra rebounder för värdet.
#3:Bygg kvalitet

Kvalitetsjämförelsen av de olika reboundersna speglar kundernas känsla. De två icke-asiatiska märkena hävdar de högsta fläckarna, med ReboundAIR och Cellerciser som kommer i nära bakom följt av JumpSport. Needak rebounders livslängd och reparationsförmåga var något som kunder tyckte om. Vi kunde inte hitta recensioner på Bellicons byggkvalitet eftersom de flesta kunder tycktes likna sin bekväma studsa utan att nämna om användning eller reparationer. De flesta kunder fann likaså ReboundAIR och Cellerciser att vara av högsta kvalitet till de billigare modellerna, om än med några klagomål. JumpSport verkade bli slagen och saknad med några recensioner som klagade över dåligt utförande med andra som tyckte om det.

Utan undantag, även i positiva recensioner, slog kunderna Urban Rebounder byggkvalitet tillsammans med lokala butiksvarumärken.
#4:Bounce

Alla tre Bellicon, Needak och ReboundAIR får konsekvent positiv feedback från kunder om kvaliteten på studsen. Bellicon har de mest positiva resultaten för det mesta på grund av sitt unika bungee spring system, med Needak bindning med en nästan felfri rekord och ReboundAIR i en nära tredjedel med några kunder som klagar på en styvare studs än väntat. Cellerciser har också fått positiv feedback, men inte tillräckligt för att motivera att öka sin placering. JumpSport var också hit och miss i den här avdelningen, med några personer som lovade sladdsystemet studsa medan andra ogillar det alltför stela fjädersystemet. JumpSport fick konsekvent dåliga märken mot den lilla måttstorleken.

Vi fann emellertid att de flesta människor brukar tycka om att studsningen av deras produkt oavsett vad de köper. Därför kan den här kategorin vara den svåraste att mäta på distans eftersom det bästa sättet är att jämföra dem sida vid sida. Det är vårt intryck av de recensioner som vi har läst att Bellicon, Needak och ReboundAIR ger den mest tillförlitliga bekväma studsen, med Bellicon och Needak som mottar nära perfekta rekommendationer från kunder.
#5:Garanti


Needak ger livstidsgaranti på ramen, 5 år på mattan och 2 år på fjädrarna. Cellerciser ger en rak 5 års garanti. ReboundAIR ger en livstidsgaranti på alla komponenter, endast vid tillverkningsfel. De kommer också att skicka dig en gratis engångsbyte av fjädrar och en matta. JumpSport ger en liknande garanti till Needak. Bellicon har en mycket begränsad garanti (2 år på rammen, 1 år på bungee cord och matta) jämfört med både Needak och ReboundAIR. Urban Rebounder har en 4 års garanti på ramen och 1 år på allt annat.

Det verkar som om de två sladdbaserade systemen (JumpSport och Bellicon) har mycket dyra rebounders ($ 620 respektive $ 700) som kräver ledningsbyte ganska ofta. Utan undantag klagade långsiktiga kunder för båda varumärkena om att strängar sträckte eller bröt.

Vi fann en viss tvetydighet kring ReboundAIRs garanti i motsats till alla andra tillverkare, de täcker endast tillverkarens brister medan de andra företagen garanterar att deras mattor och fjädrar kommer att hålla en viss tid. För priset faller Bellicon-garantin mycket kort. Needak slår ut Cellerciser med ett hår på grund av sin livstidsgaranti på ramen, matchande garantier på mattan, och kanten går till Cellerciser med avseende på fjädrarna.

#6:Estetik

Som avslöjas av ett antal användarrecensioner, finns längst ner på vår lista de lokalt köpte reboundersna, som de flesta granskare sa såg billigare ut än de högre kvalitetskomponenterna. Vi hittade det svårt att hitta recensioner på Cellerciser, JumpSport och ReboundAir som tog upp detta perspektiv, men från en kosmetisk synvinkel stod Needaks solida svarta och sportiga platinablå modeller utifrån mellanklass konkurrenterna. ReboundAir var dock inte långt bakom, med ett något unikt utseende med sitt röda lock och tjockt utseende. Urban Rebounder, trots att den uppvisade lägre kvalitet till kunder, höll fortfarande sin egen med avseende på utseendet.

En tydlig vinnare i detta avseende var dock Bellicon, med sin snygga orange styling och unikt ljudlöst fjädringssystem. Needak och ReboundAir kommer därefter, med Urban Rebounder tredje, då Cellerciser och slutligen de lokala varumärkena.

De flesta kunder ansåg emellertid att estetikerna hos reboundersna bara var djupa och att med en enda studsa kunde deras vänner omedelbart känna skillnaden mellan en 90-dollar rebounder och en 300-dollar rebounder, som överstod deras första intryck av enheten.
Den slutgiltiga dom


Som med de flesta saker som vi vill köpa, kommer mycket av vårt beslut från personligt val och prioritet. Om du är tveksam till att spendera upp till $ 300 på en rebounder, är din bästa satsning Urban Rebounder som sannolikt kommer att överträffa lokala varumärken, men kommer fortfarande in på under $ 100. Det är dock ett försök att om du verkligen vill uppleva de fulla fördelarna med att rebounding, kommer du förmodligen inte att komma dit med något i lågmodellmodellerna. Dina knän kommer att spänna, din rygg kommer att skada, och värre än, rebounder kan bryta.

Bellicon, å andra sidan, är den dyraste rebounder vi jämförde, och med en stor marginal. Vid nästan $ 700 och med minsta garantitäckning finner vi Bellicon-enheten att vara en som fokuserar på estetik mer än livslängd. Om du inte är villig att spendera mycket pengar på byte av kabelband eller bara använder din rebounder i några månader till ett år, kan vi inte rekommendera Bellicon som ett praktiskt alternativ.

JumpSport, nästa i prisklassen på $ 620, är ​​tvetydigt med sina produkter. Deras lägre prissatta rebounders lider av en rad nackdelar som verkar vara på plats för att hålla priset lågt på vad som verkar vara ett dyrt sladdsystem. Vi kunde inte hitta många recensioner på deras $ 620-modell, men ansåg att den lider av samma brist på livslängd på grund av det estetiskt tilltalande men svagare ledningsstoppsystemet som på Bellicon.

Majoriteten av oss kommer därför att bestämma mellan de tre mellanklassenheterna. Nedre delen av denna lista är Cellerciser, som är den dyraste av de tre, men har väldigt lite i form av en kundbas och är en relativt okänd återuppbyggnad. Vi fann det svårt att hitta recensioner av Cellerciser som inte på något sätt var relaterade till deras försäljningskraft. Genom att eliminera detta som en klar standout, lämnas vi sedan med Needak och ReboundAir rebounders.

Needak har en bestämd kant på ReboundAir när det gäller kundresponser. vi har ännu inte hittat en tillförlitlig kundrecension som lagligen klagade över vad Needak rebounder hade att erbjuda. ReboundAir fick också positiva recensioner för det mesta, men betydligt mindre, och inkluderade också olika kritik riktade mot byggkvalitet, studsning och / eller kundservice.

Garantin på Needak är också längre och mer komplett, och det finns en lättillgänglig supportbas när det gäller reservdelar och instruktioner för Needak än det finns för ReboundAir.

Slutligen var studien och byggkvaliteten hos Needak nästan oklanderlig, medan ReboundAir hade tvivelaktiga resultat enligt vissa kunder.

Domen är därför följande: Om du vill ha en billigare rebounder nu för att prova det och kanske bli bättre i framtiden, gå till Urban Rebounder. Om du vill ha en mycket snygg rebounder som kommer att vara bra att använda under en kort tid, och priset är inte ett problem, är Bellicon för dig. Om du vill ha en permanent rebounder som kommer att vara den längsta och ge de största långsiktiga hälsofördelarna, väljer du en Needak.

Ansvarsbegränsning: Observera att även om det här är en journalistisk artikel, gör vi inga teckningsoptioner eller påståenden om riktigheten i den information som lämnats, och det är på intet sätt menat att ge dig hälsovård som skulle ersätta det för en utbildad professionell. De reboundertillverkare som granskats och deras respektive varumärken tillhör respektive ägare och Needak Sverige gör inget krav på ägande eller anslutning till någon av de listade företagen. Nyckelord: Needak vs ReboundAir, Needak vs Cellerciser, Cellerciser vs ReboundAir, Urban Rebounder vs Needak, JumpSport vs Needak, Rebounder varumärkes jämförelser

Denna webbplats ägs och drivs av en auktoriserad återförsäljare av Needak® rebounders. Needak® Manufacturing delar ingen ägarandel på den här webbplatsen och har inget ansvar eller kontroll över innehåll, åsikter eller vårdgivningsråd eller eventuella finansiella eller personuppgifter som samlats in via denna webbplats. Needak® är ett registrerat varumärke för Needak® Manufacturing, LLC O'Neill, NE USA.
Copyright © 2023 Needak Sverige. All rights reserved. Made in USA Mini-Trampoline Rebounder Sale
Needak Sverige is an Official Needak® Rebounder Store